19 Ocak 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, öldürülmesinin yıl dönümünde anılacak. İstanbul Taksim Meydanı'nda toplanacak olan grup, Agos Gazetesi'ne yürüyecek. (13.00)

Tunceli Emniyet Müdürlüğü, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek. Tunceli'deki dedeler, polis ve ailelerine Aleviliği anlatacak. (10.00-16.00)

Aksaray'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, valilik ve belediye başkanlığı ziyaretinin ardından Ulu Cami'yi gezecek. Grand Eras Otel'de başarılı öğrencilere hediye verme törenine katılacak olan Gül, Garnizon Komutanlığı, Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü ve Mercedes-Benz Türk Kamyon Fabrikası'nı ziyaret edecek.(10.45-17.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'un içme suyu durumu ve ağaçlandırma çalışmaları hakkında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sütlüce tanıtım çadırında toplantı yapacak. (11.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ankara Rixos Otel'de, Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesine Dair Kanun'un kabul edilmesinin 4. yılı sebebiyle düzenlenecek toplantıya katılacak, sigarayla mücadelede emeği geçenlere ödül verecek. (11.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İstanbul'da Türkiye İhracatçılar Meclisi Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katılacak. (10.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'te karne dağıtım törenine katılacak. Bakan Şahin, 14. Gapshoes Ayakkabı Terlik Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı'nın açılışını yapacak. (10.00-15.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ekonomi Bakanlığı'nda, İran Dışişleri Bakanı ile Türkiye İran Karma Ekonomik Toplantısı Mutabakat Zaptı imza törenine iştirak edecek. (16.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun'u makamında ağırlayacak. (12.00)

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İzmir Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, AK Parti İzmir İl Başkanlığı ve BMC'yi ziyaret edecek. (12.30)

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve 12 Eylül Mağduru Ülkücüler Komisyonu Başkanı Remzi Çayır, parti genel merkezinde açıklamalarda bulunacak. (11.00)

Bursa'da 34 ve 46 yaşındaki iki hasta Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uygulanan, bir yöntem ile yüksek tansiyondan kurtuldu. Hastanede uygulama ile ilgili tanıtım toplantısı yapılacak. (11.00)

Colin's ve Loft markaları ile önemli başarılara imza atan Nurettin Eroğlu, Bursa Harmony Towers projesi ile ilgili tanıtım toplantısı yapacak. (10.30)

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ?Bursalı mısın Kadifeli Gelin Dünden Bugüne Gelinlik' kitabının tanıtımını yapacak. (10.00)

Erzirim Atatürk Üniversitesi Türk Ermeni İlişkileri Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Erol Kürkçüoğlu, Kültür ve Gösteri Merkezi'nde Belgeler Işığında Türk Ermeni Sorunu konulu konferans verecek. (10.00)

Erzurum'un Karaçoban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Nihat Çolak, yolsuzluk gerekçesiyle tutuklandı. Çolak, Hınıs Cezaevi'ne gönderildi.

Hayatını kaybeden KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş için KKTC'de camilerde mevlit okunacak.

Kalabalık iş adamı heyetiyle Irak'ın kuzeyindeki Erbil şehrini ziyaret eden Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türk okullarını dünyanın her tarafından görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rusya'nın kuzeyindeki Arhangelski kentinde kontrolünü kaybeden bir aracın eczaneye girmesi ilginç görüntülere yol açtı.

AVRASYA FEED

Yazılı ve görsel basın mensupları ile Moskova dışında Novo Ogaryovo devlet rezidansında görüşen Rusya Başbakanı Vladimir Putin, muhalif yayınları eleştirdi. Görüşmede Putin ve muhalif Ekho Moskvı radyosu Genel Yayın Yönetmeni Aleksey Venediktov arasında ilginç diyalog yaşandı. Venediktov'un kendisine darıldığını ifade etmesi üzerine Putin, "Siz bana sabahtan akşama kadar hakaret ediyorsunuz, ben size darılmıyorum. Siz ise iki laf ettim diye hemen darıldınız." dedi.

Ukraynalı Ortodokslar, Hz. İsa'nın vaftiz edildiğine inanılan 19 Ocak gününü başkent Kiev'in ortasından geçen Dinyeper Nehri'nde suya girerek vaftiz olacak.

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) bu yıl 49'uncusunu düzenlediği Sporun Zirvesi Semineri Antalya Clup Sera Hotel'de 2. gün oturumlarıyla devam edecek. Seminer akşam düzenlenecek galayla sona erecek. (10.00)

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kayserispor'u konuk edecek olan Fenerbahçe, hazırlıklarını antrenmanla sürdürecek. (12.00)

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Özlüce Tesisleri'nde yapılacak antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıracak. (11.00)

Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları ve haftanın maçlarıyla ilgili antrenmanları takip ediliyor.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, yardımcıları ve medya mensupları ile bir araya gelecek. (16.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber