17 bin atama ve okul servisinin önemi

Yeni bir atama dönemi içerisindeyiz. MEB, 17 bin kadrolu öğretmen alacak. Memurlar.net olarak hem ilk atamalarda hem de nakillerde tercih yapacak adaylara yardımcı olması amacıyla oluşturduğumuz ogretmen.memurlar.net servisi bu dönemlerde çok önemli hale gelmektedir. Zira okulla ilgili gayri resmi bilgi alış verişi sağlanabilmektedir. Bu nedenle, tüm ziyaretçilerimizi çalıştığı veya bildiği okulla ilgili katkı sunmaya çağırıyoruz.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Ocak 2012 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
17 bin atama ve okul servisinin önemi

Okul servisinde, 42 bin okul kayıtlı bulunmaktadır.

Şuana kadar 8 bin 900 yorum yazılmış ve 5 bin 407 adet resim okullarla ilişkilendirilmiştir. 38 bin okulun adres bilgisi ve internet sitesi bilgisi girilmiştir.

Memurlar.net üyesi ziyaretçilerimiz, çalıştığı, okuduğu veya bildiği okulla ilgilli olarak yorum yazarak veya resim göndererek bu servisin gelişmesine katkı verebilirler.

Daha önceki ilk atama ve nakillerde oluşan puanlara okullara tek tek girilmekte olup, ziyeretçilerimiz bu veriler üzerinden, hangi okulun ne kadar talep gördüğüne dair değerlendirme yapabilirler. İlk atama rehberleri için buraya, yer değiştirme işlemleri için şuraya tıklayınız.

okul servisine ogretmen.memurlar.net adresinden ulaşabilirsiniz.

Şubat 2012 atama robotu için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber