Askerden sonra polis teşkilatı da doğrudan satış işine girdi

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 31 Ocak 2012 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis Yardım Sandığı'nın şirketi POLTEK, kozmetik işine girdi. Teşkilat çalışanlarını ve yakınlarını doğrudan satış işine girmeye davet eden POLTEK, uygulamanın saadet zinciri olmadığını iddia ediyor.

ASKERDEN sonra polis teşkilatı da doğrudan satış işine girdi. Polis Bakım ve Yardım Sandığı, iştiraki olan POLTEK, ?Polshine Cosmetics? ürünlerini doğrudan satış yöntemiyle satışa sunacak. POLTEK Teknoloji ve Yazılım A.Ş, Polshine marka kozmetik ürünlerini piyasa sürmek için oldukça iddialı yöntemler kullanıyor. Şirket, kozmetik ürünlerini tüketicilere, doğrudan satış yöntemiyle ulaştıracak. Şirketin internet sitesinden yer alan bilgilere göre, söz konusu kozmetik ürünler ?doğrudan satış' yöntemiyle satılacak. Buna göre; sisteme sadece POLSAN üyesi polisler, eşleri ve 18 yaşını doldurmuş çocukları üye olabilecek. Sisteme üye olanlar, ?gümüş?, ?altın? ya da ?platin? paketlerinden birini seçecek.

Başvurular 15 Ocak'ta sona erdi

Üyeler, seçtikleri paket bedeli üzerinden yüzde 5 indirim kazanacak. Satmaları için gümüş üyelere 150, altın üyelere 500 ve platin üyelere 1000'er liralık ürün verilecek. Altın üyeler aylık 100, platin üyeler ise aylık 200 liralık satış taahhüdünde bulunmuş sayılacak. Altın üyelere yüzde 4, platin üyelere ise yüzde 8 ekstra indirim uygulanacak. Şirket, paket kullanıcılarına 6 aydan 1 yıla kadar (0) faiz imkanı da sağlayacak. Üyelik başvuruları 15 Ocak'ta doldu.

Bu saadet zinciri değildir

Şirketin internet sitesinde söz konusu pazarlama sisteminin ?titan ya da saadet zinciri? olmadığının altı çizildi. Sitede ?Üye yapacağım arkadaşlarımdan kar alacak mıyım? sorusuna şu yanıt verildi: ?Hayır. Polshine, bir doğrudan satış sistemidir. Bir titan ya da zincir halkası değildir. Ancak bölge temsilcilerin gösterdiği çabalar sonucu nedeni ile indirim oranlarında farklılık olacaktır. Ancak sistem üye kazandırma çabasından olan üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür etmek adına sisteme katkıları, her üye için hediye çeki kampanyası yapmıştır.?

GÜZELLİK İÇİN GEREKLİ HER ŞEY

Satışa sunulacak ürünler, şöyle sıralandı: Kozmetik sektörüne ayak bakım kremi, ayak masaj jeli, el kremi, el & ayak scrub, multi vitaminli vücut losyonu, selülite karşı jel, vücut sıkılaştırıcı losyon, kırışıklıklara karşı göz çevresi bakım jeli ve kremi, leke önleyici krem, akne kremi, zeytinyağı özlü vücut losyonu - şampuan - saç bakım kremi - likit sabun - duş jeli - saç bakım maskesi, ısırgan otu özlü vücut losyonu - şampuan - saç bakım kremi - likit sabun - duş jeli - saç bakım maskesi, yoğun nemlendirici gece ve gündüz kremi, havyar ekstraktı, çatlak karşıtı krem, yüz temizleme jeli, göz çevresi makyaj temizleme jeli, portakallı soyulabilir yüz maskesi, tonik losyon, canlandırıcı tonik, arındırıcı temizleme sütü, botox kremi, torba ve halkalara karşı göz serumu.

LÜTFİ KAPLAN ANKARA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber