3 Şubat 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2012 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

03 Şubat 2012 Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Diyanet İşleri Başkanlığı'nı ziyaret edecek. Gül, Cuma namazını da Diyanet personeliyle birlikte kılacak. (12.09)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da. Erdoğan'ın resmi programı görünmüyor.

Milli Eğitim Bakanlığı MEB Başöğretmen Salonu'nda, 17 bin öğretmenin ataması yapılacak. (10.00)

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ocak ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. (10.00)

Anter Anter: Vatandaşlığa geçince babamı öldürenleri araştıracağım (Özel)

Diyarbakır'da 1992 yılında uğradığı silahlı saldırıda öldürülen yazar Musa Anter'in oğlu Anter Anter, İçişleri Bakanlığı'na Acele Posta Servisi (APS) ile vatandaşlık başvurusunda bulundu. Vatandaşlığa geçtikten sonra babasının kimler tarafından öldürüldüğünü araştıracağını açıklayan Anter, onların yargılanmaları için hep dua ettiğini belirterek, ?Muhakkak yapmak istiyorum. Adaletin yerini bulması lazım. Eski tarihimizle yüzleşmek mecburiyetindeyiz.? dedi.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, bakanlıkta Torgem Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ ile Suudi Şirketi ATCO arasındaki anlaşma imza törenine katılacak. (16.00)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Hollanda'da temaslarda bulunacak.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Milli Eğitim Bakanlığı ile Turkcell ve TEV tarafından Sait Halim Paşa Yalısı'ndan düzenlenecek 'Van Projesi'nin basın toplantısına katılacak. (10.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere Almanya'nın Münih şehrine gelecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Telekom'un yeni hizmet binasının temel atma törenine katılacak. (11.00)

Dün vefat eden AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun annesinin cenazesi bugün toprağa verilecek. Cenaze törenine Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da katılacak.

Ostim ve İvedik'teki patlamaların yıldönümünde, anma ve basın açıklaması yapılacak, hayatını kaybedenler için mevlit okutulacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen 'Kılıç Kalkan Evi'nin açılışı yapılacak. (11.00)

SPOR

Bursaspor 5 Şubat Pazar günü karşılaşacağı Orduspor maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürecek. (16.00)

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı için Antalya'ya gidecek. (14.30)

Portekizli yıldız futbolcu Luis Figo ve Hollandalı yıldız Edgar Davids, ?Luis Figo Seni Forum Alışveriş Merkezleri'nde seçsin, Hayallerin Gerçek Olsun' etkinliğine katılacak. Yıldız futbolcular, seçilen yetenekli çocukların isimlerini, Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek basın toplantısıyla açıklayacak. (13.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber