Liseli kızlar kavga etti: 1 ölü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2012 16:39, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Uşak'ta lise öğrencisi iki kız kavga etti, kızlardan biri bıçaklanarak yaşamını yitirdi.

Uşak Kız Meslek Lisesi'nde eğitim gören F.K. (15) ile Z.Ç. (16) arasında henüz belirlenemeyen nedenle kavga çıktı.

Okul çıkışında Çivril Caddesi 1. Balcı Sokak'ta kavga eden kız öğrencilerden F.K, Z.Ç'yi bıçakla ağır yaraladı.

Uşak Devlet Hastanesine kaldırılan Z.Ç, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Gözaltına alınan F.K, Uşak Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesine teslim edildi.


Uşak'ta sınıf arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan F.K'nin annesi, ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi.Uşak'ta akşam saatlerinde Uşak Kız Meslek Lisesi 9. sınıfta eğitim gören F.K. (15) ile Z.Ç. (16) arasında çıkan kavgada, arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddiası ile gözaltına alınan F.K'nin annesi M.K, ifadesine başvurulmak üzere Uşak İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Uşak Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın çok üzücü olduğunu belirterek, olayla ilgili cumhuriyet savcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında olayın detaylı şekilde araştırıldığını söyledi.

Olayın ardından zanlı F.K'nin, evinde gözaltına alındığı kaydeden Demirtaş, olayda kullanılan suç aleti bıçağın henüz ele geçirilemediğini, aranmasına devam edildiğini bildirdi.

-Kahvehanedekilerden yardım istemiş-

Bu arada Mazlum Erkek adlı bir görgü tanığı, bıçaklama olayının ardından yaralanan Z.Ç'nin, sokak içinde bir süre yerde sürünerek, yakındaki bir kahvehaneye yaklaşıp yardım istediğini, Z.Ç'nin kahvehanedeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Sınıf arkadaşları ise F.K. ve Z.Ç.'nin iyi arkadaş olduğunu, aralarında erkek arkadaş yüzünden tartışma yaşandığını ileri sürerek, olayın bu nedenle meydana gelmiş olabileceğini ifade etti.

Öte yandan, Uşak Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın ardından kızların eğitim gördüğü okul hakkında idari soruşturma başlatıldığını kaydetti.

Uşak Kız Meslek Lisesinde eğitim gören F.K. (15) ile Z.Ç. (16), okul çıkışında Çivril Caddesi 1. Balcı Sokak'ta kavga etmiş, boyun ve karın bölgesinden bıçaklanan Z.Ç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Uşak Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti. Olayın ardından F.K, arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddiası ile Uşak Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinde gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber