12/02/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Şubat 2012 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sindirim sisteminden ikinci kez operasyon geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, günü İstanbul'da istirahat ederek geçirmesi bekleniyor.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü törenine katılacak. (100.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'nın Milas ilçesi ile Bafa ve Selimiye beldelerini ziyaret edecek (12.00/12.45/13.30)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, İstanbul'da 'Kıvılcım' adlı çocuk dans gösterisini izleyecek. (15.30)

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ?Erzincan'ın kurtuluş günü kutlamalarına katılacak.(13.00)

Karadeniz Federasyonları Konfederasyonu, İzmir'de mangalda hamsi şöleni yapacak. (12.00)

Türkmenistan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başına gidiyor.

Arap Birliği dışişleri bakanları Suriye gündemiyle Mısır'ın başkenti Kahire'de toplanıyor.

"Herkesin dinlendiği yönündeki iddia ve söylentilerin gerçekle ilgisi yok" (Özel)

Polis Akademisi öğretim üyesi Prof. Dr. Aytekin Geleri, Türkiye'de herkesin dinlendiği yönündeki iddia ve söylentilerin gerçekle ilgisinin bulunmadığını söyledi. Geleri, böyle bir uygulamanın hukuken, teknik ve pratik açıdan, ülkenin gerçekleri çerçevesinde mümkün olmadığını vurguladı.

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta, 5 karşılaşma ile tamamlanacak. Orduspor - Medical Park Antalyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediye ? Ankaragücü, Samsunspor ? Eskişehirspor, Manisaspor ? Bursaspor ve Kardemir Karabükspor ? Fenerbahçe bugün karşı karşıya gelecek. (13.00/16.00/19.00)

Bank Asya 1. Lig'de 21. hafta maçlarına İstanbul Güngören ? Göztepe, Çaykur Rizespor ? Elazığspor, Giresunspor ? Adanaspor, Kartal ? TKİ Tavşanlı Linyitspor, Konyaspor ? Bucaspor ve Denizlispor ? Kayseri Erciyesspor karşılaşmalarıyla devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber