Bakanlık: 1000 liraya kahvaltı doğru değil

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Şubat 2012 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, basında yer alan ''Kişi Başı 1000 Liraya Kahvaltı Olur mu...Olur'' başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Arşiv

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ''Kişi Başı 1000 Liraya Kahvaltı Olur mu...Olur'' başlığıyla verilen haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, bir gazetenin 13 Şubat 2012 tarihli nüshasında manşette yer alan ''Kişi Başı 1000 Liraya Kahvaltı Olur mu...Olur'' başlığıyla yayımlanan haber üzerine, diğer birkaç gazetenin daha söz konusu haberi kaynak alarak benzer yayın yaptığı ve bu nedenle açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''İlgili haberde bahsi geçen toplantıya katılan kişi sayısı, kahvaltı bedeli ve katılımcılar arasında CHP'li milletvekillerinin bulunmadığı ifadeleri gerçeği yansıtmamakta olup haber, kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yöneliktir.

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyeleri için düzenlenen kahvaltılı bilgilendirme toplantısı hizmet alımına; salon, sahne fonu, ses düzeni ve kahvaltı gibi hizmetler dahil olup, adı geçen toplantıya CHP'li iki milletvekilinin de aralarında bulunduğu 50 kişi katılmıştır. Gerçeği yansıtmayan ve taraflı söz konusu haberle ilgili hukuki süreç başlatılmıştır.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber