İl Emniyet Müdürleri toplantısı 20 Şubat'ta başlıyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Şubat 2012 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Her yıl düzenli olarak yapılan ?İl Emniyet Müdürleri Bilgi Paylaşımı Toplantısı? bu yıl 20-21-22 Şubat 2012 tarihleri arasında Ankara ili Kızılcahamam ilçesinde yapılacaktır. Toplantının açılış programı 20 Şubat 2012 günü saat 10.00'da Asya Kongre Merkezi binası Topkapı Salonunda düzenlenecektir.

Açılış programına İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim ŞAHİN, Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet KILIÇLAR, İl Emniyet Müdürleri ve Daire Başkanları ile diğer davetliler katılacaktır. Açılış programında protokol konuşmaları ve konuşmaların ardından Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Türk Dünyası Müzik Topluluğu tarafından Konser verilecektir. Konser Polis Radyosundan canlı olarak yayınlanacaktır.

Üç gün sürecek toplantıda, İl Emniyet Müdürleri ve Daire Başkanlarımızın katılımlarıyla teşkilatımızın görev alanlarına giren konularla ilgili genel politikalar ile hedef ve ilkeleri belirlenmek üzere çalıştaylar düzenlenecektir. Polis Akademisi Başkanlığı Öğretim Görevlilerinden profesörlerin moderatörlüğünde yapılacak çalıştaylarda; vatandaşlara sunulan hizmetlerde standartlaşmanın sağlanması, hizmet kalitesinin arttırılması ve uygulamada yaşanan tecrübelerin paylaşılması amaçlanmaktadır. Polis Akademisi Araştırma Merkezlerinde görevli akademisyenler de çalıştaylara katılacaklardır.

Toplantı kapsamında ayrıca, 20 Şubat 2012 günü Emniyet Genel Müdürlüğü ile Orman Genel Müdürlüğü arasında ağaçlandırma konusunda bir protokol imzalanacaktır.

NOT: Toplantının açılış programı basına açık olacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber