21 Şubat 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Şubat 2012 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

21 Şubat 2012 Salı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısı Xi Jinping'i Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. Karşılamanın ardından baş başa görüşme yapılacak, daha sonra heyetler arası görüşmeye geçilecek. Cumhurbaşkanı Gül, Jinping onuruna öğle yemeği verecek. (10.55-11.00-11.30/12.30/12.45)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkan Yardımcısı Xi Jinping ile İstanbul'daki Başbakanlık çalışma ofisinde bir araya gelecek. (18.00)

TBMM'de; MHP, BDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (11.00-12.50-13.30)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Başbakanlık yeni binada Birleşmiş Milletlerin ?Küresel Sürdürülebilirlik? Konulu Yüksek Seviyeli Paneli'nin tamamlamış olduğu raporun temel çıktılarını ve önerilerini düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacak. (09.30)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Mardin Havaalanı pist açılışı ve yeni terminal binası temel atma törenine katılacak, valilik, belediye başkanlığı ve partisinin il başkanlığını ziyaret edecek. (13.00-15.00)

CHP'li milletvekili Serdar Soydan, Emre Köprülü, Melda Onur ve Veli Ağbaba; CHP Erzurum İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Milletvekilleri daha sonra Tortum Adliyesi'ne giderek HES davasının duruşmasını izleyecek. (11.00)

Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, müftülük binasında basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB), Güney Koreli İthalatçıları Bursa'da ağırlıyor. İki ülke işadamları, ticaret işbirliğinin geliştirilmesi adına protokol imzalanacak. (10.15)

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi'nin organize ettiği ?Avrupa Birliği perspektifiyle Türk turizminin değerlendirilmesi' konulu konferans gerçekleştirilecek. (13.30)

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Rum Yönetimi Lideri Dimitris Hristofyas, Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde bir araya gelecek. İki lider daha sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek.

İspanya'da Valencia bölgesi hükümetinin eğitimde kesintilere gitme kararı, üniversite öğrencilerinin protestosuna neden oluyor. Protestolar bugün de devam edecek.

Eurogroup, Yunanistan'a verilecek 130 milyar euro kredi konusunda anlaştı. Bu sabah sona eren görüşme trafiği sonunda sağlanan anlaşma, Atina'ya rahat bir nefes aldırırken, bazı zor yükümlülükler de getiriyor.

SPOR

'Futbolda şike' iddialarına ilişkin davaya İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (10.00)

Profesyonel lig takımlarının bu hafta oynayacakları maçlara ilişkin hazırlık çalışmaları takip edilecek.

TFF Seçimli Olağanüstü Genel Kurul ile ilgili çalışmalar takip edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber