Gelir uzmanları, 10-15 saniyelik ?protesto filmi' çekme hazırlığında.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 12 Mart 2012 08:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cem Yılmaz'ın bakanlık için hazırladığı film, ?eşit işe eşit ücret' isteyen Maliye gelir uzmanlarına da ilham kaynağı oldu. Gelir uzmanları, 10-15 saniyelik ?protesto filmi' çekme hazırlığında.

EKONOMİNİN kilit kurumlarının başında gelen Maliye Bakanlığı, ?film işini' sevdi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın kira beyannamesine yönelik tanıtım için hazırladığı filmi ?örnek alan' Maliye Bakanlığı'nın gelir uzmanları, yönetime seslerini duyurmak için ?protesto filmi' hazırlamaya başladı. Toplam 10-15 saniye olması öngörülen filmde, gelir uzmanlarının çalışmaları anlatılacak. Filmde ayrıca gelir uzmanlarının talepleri yer alacak. Tanıtım filmi, bazı televizyon kanalları ile sosyal paylaşım siteleri Youtube ve Facebook'ta da yayınlanacak. Uzmanlar tanıtım filmini profesyonel ekiplere hazırlatacak. Bununla ilgili bazı film şirketleriyle görüşmeler yapıldı. Tanıtım filminin birkaç hafta içinde hazırlanması bekleniyor.

?Greenpeace' üyeleri gibi

Seslerini duyurmak için ?protesto' filmi çekmeye karar veren gelir uzmanları, uzun zamandır çeşitli protesto etkinlikleri düzenliyor. Bugüne kadar ?sezsiz yürüyüş', ?yemek boykotu', gazetelere ilan vermek gibi bazı eylemlere imza atan gelir uzmanları bakanlık içinde, ?Greenpeace üyeleri' olarak anılıyor. Gelir uzmanları, eşit işe eşit ücret düzenlemesi ile kendilerine haksızlık yapıldığını belirterek, özlük haklarının diğer uzmanlarla eşitlenmesini talep ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber