Şahin: İstanbul Emniyet Müdürümüz sayın Çapkın görevinin başındadır

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mart 2012 17:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın görevinin başında olduğunu belirterek, ''Bu yönde geliştirilen spekülasyonun hiçbir dayanağı ve hiçbir haklı, ahlaki temeli yoktur'' dedi.

Bakan Şahin, Reform İzleme Grubu'nun 25. Toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çapkın'ın görevden alınacağı ile ilgili iddiaların hatırlatılması üzerine Şahin, şunları kaydetti:

''İstanbul Emniyet Müdürümüz sayın Çapkın arkadaşımız görevinin başındadır. 81 ilimizde, 81 il emniyet müdürümüz, 81 valimiz görevlerinin başındadır. Bu yönde geliştirilen spekülasyonun hiçbir dayanağı ve hiçbir haklı, ahlaki temeli yoktur. Çalışan insanlarımız, görevinin başında olan insanlarımız, hele hele güvenlik gibi çok önemli, özellikli hizmetlerden sorumlu arkadaşlarımız üzerinde bu tür spekülasyonların geliştirilmesini hiç de iyi niyetli olarak görmemekteyiz'' dedi.

Şahin, konuyla ilgili Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın pazartesi günü açıklama yapmış olmasına rağmen hala bu sorunun sorulmasını biraz yadırgadığını da ifade ederek, ''Türkiye'de hükümetten başka hükümet, hükümet sözcüsünden başka hükümet sözcüsü, içişleri bakanından başka da bir içişleri bakanı herhalde yok. Başka türlü nasıl söyleyelim. Türkçe'den başka bir ifadeyle mi söyleyelim bunu-. Son kez söylemiş olayım'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber