17 Mart 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mart 2012 09:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarabya Köşkü'nde saat 11.30'da, Hamas Lideri Halid Meshal ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

Bakanların faaliyetleri

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi tarafından "Bilim ve Teknoloji Haftası" kapsamında 17 Mart Cumartesi günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek etkinliğe katılacak.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile TBMM Başkanvekili Meral Akşener, Barcelo Eresin Topkapı Otel'de saat 12.00'de, Rumeli Balkan Kadınlar Derneği'nin kuruluş yemeğine katılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 13.00'da OSİAD 21. Genel Kurulu'na katılacak.

- KKTC Başbakanı İrsen Küçük'ün eşi Gülin Küçük ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Üniverdi, Kemer Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek.

- "Uludağ Ekonomi Zirvesi" sona erecek.

- Etkin Muhalefet Hareketleri Koalisyonu, Fatih / Ali Emiri Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda saat 12.00'de, Suriye Ulusal Meclisi'ni uluslararası arenada desteklemek ve birlik için çağrıda bulunmak üzere basın toplantısı düzenleyecek.

- Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Hilton Otel'de saat 13.00'te, Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenecek "Şişli'de 'Üçüncü Bahar" projesini açıklayacak.

- CHP İstanbul İl Başkanlığı, Taksim Tünel Meydanı'nda saat 13.30'da, Taksim Meydanı'nın yeniden yapılandırılmasını protesto için toplanacak çeşitli STK temsilcileri ile siyasi partilere destek için eyleme katılacak.

- Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği, Zeytinburnu / Olivium Outlet Center'da saat 17.00'de, 15 Mart Dünya Tüketicileri Günü kapsamında "Avrasya Kalite Ödülü" töreni düzenleyecek.

- HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, saat 14.00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''Başkentte Kastamonu Günleri'' etkinliğine katılacak.

- Siyaset ve Liderlik Okulu'nun eğitim faaliyetleri çerçevesinde düzenlenecek olan "Ülkemizde Uygulanan Sağlık Sistemindeki Sorunlar ve Çözüm Yolları" konulu panel, saat 13.30'da MHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

- DİSK-KESK-TMMOB-TTB üyeleri, saat 13.00'da Kolej meydanında toplanacak.

- Diva-Sen 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı, saat 10.00'da ÇASGEM Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

- Eğitim-İş üyeleri, saat 12.30'da TBMM Dikmen kapısı önünde basın açıklaması yapacak.

- "Dr. Nevzat Eren Ulusal Halk Sağlığı Sempozyumu-12", saat 08.45'te Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi'nde gerçekleştirilecek.

SPOR GÜNDEMİ

-------------------------------

- Spor Toto Süper Lİg'de 31. haftada 4 maç oynanacak.

15.00 Sivasspor - Orduspor (Sivas 4 Eylül)

15.00 MP Antalyaspor - Eskişehirspor (Mardan Antalyaspor)

19.00 Bursaspor - MKE Ankaragücü (Bursa Atatürk)

20.00 Fenerbahçe - Galatasaray (FB Şükrü Saraçoğlu)

- Bank Asya 1. Lig'in 26. haftasında 3 maç oynanacak.

13.30 Kartalspor - Karşıyaka (Kartal İlçe)

16.00 Elazığspor - Gaziantep B.Ş. Bld.Spor (Elazığ Atatürk)

19.00 Bucaspor - İstanbul Güngörenspor (Yeni Buca Stadı)

- Beko Basketbol Ligi'inde 23. haftada 3 maç oynanacak.

13.00 Galatasaray Medical Park - Antalya Bşb. (Abdi İpekçi Spor Salonu)

15.00 Mersin Bşb. - Pınar Karşıyaka (Mersin, Edip Buran Spor Salonu)

16.00 Hacettepe Üniv. - Trabzonspor (Ankara Spor Salonu)

- Beşiktaş başkan adaylarından Nazmi Koca TSYD Levent'teki merkezinde düzenleyeceği kahvaltı ile yönetim kurulunu tanıtacak. kahvaltı saat 10.00'da başlayacak.

- Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasının kafpanış maçında pazartesi günü Fi-yapı İnönü Stadı'nda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber