Şehit polisin babası: Ben de Kürdüm/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Mart 2012 15:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehit polis memurunun babası Cebrail Toprakoğlu: ''Türk, Kürt ayrımı mı var- Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız. Ben de Kürdüm, ben de doğuluyum. Teröristler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar'' (Fotoğraflı-Görüntülü)

Adana'da toprağa verilen şehit polis memuru Ahmet Toprakoğlu'nun (28) babası Cebrail Toprakoğlu, ülkede Türk-Kürt ayrımı olmadığını belirterek, teröristlerin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklarını söyledi.

Baba Cebrail Toprakoğlu, Cizre'deki olaylarda ateş açılması sonucu yaralanan, Diyarbakır'da tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru oğlu Ahmet Toprakoğlu'nun cenazesinin, İncirlik Mezarlığı'nda toprağa verilmesinden sonra gazetecilere açıklama yaptı.

Toprakoğlu, şöyle konuştu:

''Türk, Kürt ayrımı mı var- Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız. Ben de Kürdüm, ben de doğuluyum. Teröristler hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar. Tüm siyasiler birleşsinler ve bu terörü bitirsinler. Ne olursa olsun bu bitecek.''

Bu arada, cenaze törenine katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, defin işleminden sonra Ahmet Toprakoğlu'nun tabutuna sarılı Türk bayrağı ve fotoğrafını baba Cebrail Toprakoğlu'na verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber