'2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimi' ödüllleri sahibini buldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Mart 2012 18:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ''2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimi'' kapsamında verilen ödüller, sahiplerini buldu.

Yenibosna'daki Prof Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesinde düzenlenen ödül törenine, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ile ilçe milli eğitim müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Törende konuşan Yıldız, öğrencilerin bu alanlarda dereceye girmelerinin çok önemli olduğunu belirterek, ''Bu değerlendirmelerin tüm okullara yaygınlaştırılmasının gerekliliğine inanıyorum'' dedi.

Toplam kalite yönetimi ödül töreni kapsamında, kalite kuruluna ilçe milli eğitim müdürlüklerinden gönderilen 76 öz değerlendirme ve 55 ekip raporunun dikkate alındığı belirtildi.

Yarışmada, ekip kategorisinde Pendik Nuh Kuşçulu Teknik ve Endüstri Meslek lisesi, ''seramik bölümünün tanıtımı'' projesiyle birincilik, Bakırköy Yahya Kemal Bayatlı Anadolu Lisesi ''Yabancı dil kullanımı'' projesiyle ikincilik, Bakırköy Özel Florya Final İlköğretim Okulu ''Beştaş'' projesiyle üçüncülük ödülünü aldı.

Öz değerlendirme kategorisinde de Üsküdar İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi birinci, Bağcılar Tiryaki Hasan Paşa İlköğretim Okulu ikinci, Çekmeköy Nükte Sözen İlköğretim Okulu da üçüncü oldu.

Ödül töreninde dereceye giren okullara başarı belgesi ve plaket verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber