Tapuda 'bugün git yarın gel' devri geride kaldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2012 17:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Davut Güney, gelişen Türkiye'de hizmet standartlarının da çok değiştiğini, artık 'bu gün git yarın gel' devrinin kapandığını söyledi.

Çorum'un İskilip ilçesinde Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yeni hizmet binası törenle hizmete girdi. Törene, Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Davut Güney, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Ali Adak, Kadastro Dairesi Başkanı Abdullah Burak Keser, Tapu ve Kadastro Yozgat Bölge Müdürü Ömer Şahingöz İskilip Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Belediye Başkanı M.Numan Sezer, Başkan Yardımcısı Melih Alpsar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Selvi, AK Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Davut Güney, gelişen Türkiye'de hizmet standartlarının çok değiştiğini belirtti. Vatandaşın sorununu hızla çözmeye çalıştıklarını ifade eden Güney, artık 'bu gün git yarın gel' mantığıyla iş yapmadıklarını vurguladı. Kuruma gelen her vatandaşın sorununu hemen halletmeye çalıştıklarını kaydeden Güney, "Vatandaşa güleryüzü ön planda tutuyoruz. Hatta genel müdürlük olarak gelen vatandaşa bekleme esnasında ikram yapılması adına bütçe ayırıp gönderiyoruz.'' dedi

İskilip'te açılışa katılmanın kendisini mutlu ettiğini belirten Güney, hizmetlerde emeği geçen Kaymakam Mehmet Yılmaz ve Belediye Başkanı Numan Sezer'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Tören, katılımcılara verilen kokteyl ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber