Çift genel sekreterli federasyon

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Nisan 2012 23:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Spor Genel Müdürlüğü (SGM), Muay Thai Federasyonu'nda Gülşen Çetin'in yürüttüğü genel sekreterlik görevine Elif Ekşi'yi de atadı.

SGM Personel Daire Başkanlığı'nca, federasyonun hukuktan sorumlu asbaşkanı Sebahattin Çetin'in kızı Gülşen Çetin'in yaptığı genel sekreterlik görevi için yeni bir atama kararı daha alındı.

Son olarak Buz Hokeyi Federasyonu'nda genel sekreter olarak görev yapan Ekşi'nin ise doğum izninde bulunduğu ve atamadan haberdar olmadığı öğrenildi. Elif Ekşi'nin görevine doğum izninin bitimi olan kasım ayı içinde başlayabileceği bildirildi.

-Başkandan itiraz-

Muay Thai Federasyonu Başkanı Halil Durna ise AA muhabirine, mevcutta bir genel sekreterlerinin bulunduğuna dikkati çekerek, yeni genel sekreter atamasına itiraz ettiklerini söyledi.

Federasyonun genel sekreterinin görevinin başında olduğunu ifade eden Durna, ''Bizim federasyonda genel sekreterlik görevini Gülşen Çetin yürütüyor. Aynı göreve bir başkasının atanması nedeniyle karşı çıktık. Bu konudaki resmi yazımızı da ilgili birime gönderdik'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber