Ankara Üniversitesi 'proje döngüsü yönetimi' sertifika programı başlatıyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Nisan 2012 13:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AB FONLARINDAN YARARLANMAK İÇİN "PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ" e-ÖĞRENİM SERTİFİKA PROGRAMI

Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi, A.Ü. Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATAUM) işbirliği ile "Proje Döngüsü Yönetimi" e-Öğrenim Sertifika Programını başlatıyor.

2007'den bu yana IPA (katılım öncesi mali yardım aracı) programı kapsamında sürdürülen hibelerden ve topluluk programlarından yararlanmak amacıyla AB tarafından ilan edilen proje çağrılarına başvuru yapmak gerekmektedir. Proje başvurularının sağlıklı yapılabilmesi için AB ülkeleri dahil olmak üzere, tüm AB projelerinden yararlanan ülkeler tarafından yöntem olarak "Proje döngüsü yönetimi" tercih edilmektedir. "Proje Döngüsü Yönetimi" programı söz konusu proje başvurularının hazırlanması, uygulanması ve değerlendirilmesinde kullanılan yöntem ve sistematik bütününü kapsayan bir eğitim programıdır.

Program kontenjanı 40 kişidir. 30 Nisan 2012'de başlayacak olan programın son başvuru tarihi 23 Nisan 2012'dir. Program ücreti 275 TL. olup Ankara Üniversitesi mensuplarından 200 TL. alınacaktır. Katılmak veya ayrıntılı bilgi almak isteyenler http://uzem.ankara.edu.tr adresini tıklayabilirler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber