Karasu Meslek Lisesi öğrencileri başarısıyla ilçeyi sevindirdi

Karasu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin, 8. Uluslararası Düşçizgisi Tasarım Olimpiyatı'nda üçüncü olması ilçeyi sevindirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2012 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara MEB Şura Salonu'nda yapılan, Türkiye ve yurt dışından toplam bin 450 okulun katıldığı yarışmaya 'Kitap Toplama Merkezi' isimli projeleri ile katılan Karasu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, olimpiyat üçüncüsü oldu. Proje Danışmanı Mehmet Çiftçi, öğrenciler Öznur Kütükçü ve Atakan Kurtça'nın büyük bir başarı gösterdiğini söyledi.

Çiftçi, "Proje, bağışlanan kitapların, internet ortamında oluşturulan bir bilgi havuzunda toplayarak, ihtiyaç sahibi kişi veya kurumlara ulaştırılmasını sağlıyor. Görev alan öğrencilerimi kutluyor, bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz, E-biko tarafından düzenlenen Uluslararası Bilişim Yarışması'nda da ilk 42 finalist okul arasına kalarak, 14-16 Mayıs 2012 tarihlerinde yine derece için yarışacak." diye konuştu.

Karasu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Çetin Turhan ise yarışmada alınan başarının okulu ve ilçeyi gururlandırdığını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber