THY, öğrencilere kariyer öncesi deneyim imkanı sunuyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Mayıs 2005 12:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Hava Yolları (THY), bu yaz döneminde üniversite öğrencilerine yönelik 'kariyer öncesi deneyim' imkanı sunmayı planlıyor. Böylece başarılı öğrenciler, kariyerlerine başlamadan önce THY'de deneyim kazanabilecek.

Program için THY İnsan Kaynakları Departmanınca "THY'de 111 Gün" başlıklı bir dizi etkinlik düzenlenmeye başladı. Bu amaçla, öncelikle yabancı dilde eğitim yapan kamu ve özel üniversitelerde eğitimin hafiflediği 'şenlik' haftalarında 'interaktif' üniversite ziyaretleri yapılıyor. Ziyaret edilen ve edilecek kampüslerde gençlere, 'Türkiye'de sivil havacılık' denince akla gelen ilk kurum olan THY'nin misyonu ve vizyonu aktarılıyor.

Ziyaretlerde, "THY'nin marka değerinden hedeflerine", "sivil havacılıkta global rekabetten, ülke şartlarına" kadar birçok konu, üst düzey THY yöneticilerinin vereceği seminerlerde anlatılıyor. Programda ayrıca THY Tanıtım Filmi ve İnsan Kaynakları Sunumu da öğrencilere gösteriliyor.

Üniversiteli gençlerin, THY İnsan Kaynakları uzmanlarının görev alacağı standlarda sorularına cevap bulacakları ve CV formu doldurarak başvuru yapabilecekleri "THY'de 111 Gün" programının ilki, 27 Mayıs 2005 günü Boğaziçi Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber