Onlar, 23 Nisan'da da bayram yapamadı

Beyoğlu'nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2012 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bazı çocuklar Taksim Meydanı'nda ve İstiklal Caddesi'nde 23 Nisan mutluluğunu yaşadı, bazıları ise bu coşkudan habersiz, geçimlerini sağlamak için su sattı, flüt çalarak para toplamaya çalıştı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Statlarda yaşanan bayram coşkusu sokaklara ve caddelere taştı. İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda da çocukların katılımıyla biz dizi etkinlik gerçekleştirildi. Kimileri balonlarla gezintiye çıktı, kimileri sıcak havayı da fırsat bilerek dondurma yedi. Meydandaki müzik ziyafeti de çocukların ilgisini çekti. Caddedeki kalabalığın arasına karışan 23 Nisan çocukları, rengarenk görüntüler oluşturdu.

Bir de 23 Nisan'dan ve bayramın coşkusundan habersiz olanlar vardı. Yaşamlarını sürdürmek, ailelerine ekonomik olarak katkıda bulunmak mecburiyetinde kalan çocuklar, akranlarının mutluluğunu seyretmekle yetindi. Kimisi flüt çalarak bir kaç kuruş para toplama çalıştı kimisi de sıcak havayı fırsat bilip su satarak para kazanmanın derdine düştü. Beyoğlu'nda, 23 Nisan'da bu iki manzara bir arada yaşandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber