Çatıyı delip hırsızlık yapan iki kişi yakalandı

Adana'da, iki kişi, bir işyerinin çatısını delip içeri girerek iki bilgisayar, iki LCD televizyon ve fotoğraf makinesi çaldıktan sonra yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 10:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eşek Murat lakaplı Murat A (25) ile "Çaça Paça" lakaplı A.B. (15), üç gün önce sabaha karşı bir işyerinin çatısını delerek içeri girip 2 bilgisayar, 2 LCD televizyon ve bir fotoğraf makinesi alarak kaçtı. İşyeri sahibi sabahleyin işe geldiğinde malzemelerinin çalındığını görerek polise haber verdi.

Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Polis, yaptığı görüşmelerde hırsızları çatıdan içeri girerken gören bir kişiyi buldu. Şahıs, "Ben içeri gireni gördüm 'Eşek Murat' adlı kişiydi" dedi. Bunun üzerine polis daha önceden hırsızlık, yağma, uyuşturucu kullanmak gibi olaylardan 48 suç kaydı bulunan Murat'ı evinde yakaladı.

Emniyete getirilen şahıs hırsızlığı çaça paça lakaplı B.A. ile yaptığını söyledi. Bunun üzerine diğer şahısta yakalanarak yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne götürüldü. Yapılan sorgulamanın ardından şahıslar adliyeye sevk edildi. Bu arada B.A.'nın da 15 yaşında olmasına rağmen 3'ü terör örgütü PKK propagandası yapmak üzere hırsızlık ve diğer suçlardan 22 kaydı bulunduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber