Dyned ve Çevrimiçi Bilgi Yarışması ödül töreni

Kayseri'de, Dyned ve Çevrimiçi Bilgi Yarışması'nda başarılı olan 25 öğrenciye ödülleri verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 11:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şahin, "11 yıl İngilizce öğretimi yapılmasına rağmen okul bittikten sonra kendimizi çok kısada olsa ifade etmekte güçlük çekiyoruz." dedi.

Ticaret Meslek Lisesi'nde yapılan bilgi yarışmasına İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şahin, Kocasinan İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürü Gazi Özgişi, Kayseri Park Genel Müdürü Hüseyin Salih Tolan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda Dyned ve Çevrimiçi Bilgi Yarışması'nda başarılı olan 25 öğrenciye ödülleri verildi. Törende açılış konuşmasını yapan Kayseri İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şahin, "Bugün hakikaten çok önemli bir gün. Büyük eserler çıkaran bir gruba hitap ediyorum. Bu bakımdan çok gururluyum. Çünkü bizim Dyned ve soru bankası çok önem verdiğimiz iki proje. Ben muhtemelen soru bankası çalışanların çok iyi soru çözdüklerini, Dyned ile ilgili de İngilizce sistemini özümseyerek İngilizcelerini çok iyi geliştirdiğini düşünüyorum." diye konuştu.

Okullarda İngilizce öğrenimi konusunda ciddi sorunlar olduğunu belirten

Şahin, "11 yıl İngilizce öğretimi yapılmasına rağmen okul bittikten sonra kendimizi çok kısada olsa ifade etmekte güçlük çekiyoruz. Bugün işte Dyned bunların hepsine bir çözüm oluyor. Dyned'le 8 kuru tamamlayanların duygu ve düşüncelerini rahatlıkla anlatma imkanı var." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber