Balıkesir Valisi Arslan'a, Hayrünnisa Gül'den plaket

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, "Eğitim Her Engeli Aşar" projesine desteğinden dolayı Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan'ı ödüllendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hayrünnisa Gül'ün himayesinde yürütülen, Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Beyazay Derneği'nin paydaş olarak yer aldığı projenin üçüncü ve son yıl toplantısı, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Toplantıya Hayrünnisa Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, sanatçılar ve çok sayıda bedensel engelli katıldı.

Burada konuşan Gül, projede emeği geçenlere teşekkür ederek, "Son olarak da sesimizi duyan, çağrımıza cevap veren, çocuklarını dört duvar arasından çıkarıp hayata kazandıran, böylece hem kendilerine hem de ülkemize büyük değer katan ailelere teşekkür ediyor ve onlara bir kez daha seslenmek istiyorum: Unutmayın, tek engel eğitimsizlik. Unutmayalım, eğitim her engeli aşar." dedi.

Hayrünnisa Gül, projeye desteği ve kampanya kapsamındaki başarılı çalışmaları sebebiyle Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan ile Bursa, İstanbul, Kahramanmaraş, Ankara, Konya, Çorum, Antalya, Burdur, Edirne, Erzincan, Isparta, İzmir, Malatya, Ordu ve Van valilerini plaketle ödüllendirdi. Projeye destek veren mülki idare amirleri ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin de ödül aldığı programın sonunda toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber