Kestirme yoldan gitmek isterken derede mahsur kaldılar

Bursa'da kestirme yoldan gitmek isterken derede mahsur kalan minibüs sürücüsü ve arkadaşı, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nilüfer ilçesindeki Odunluk Mahallesi ile Dikkaldırım Mahallesi'nin tam ortasından geçen Mihraplı Deresi, sürücülerin başına dert olmaya devam ediyor. Suyun az aktığı zamanlarda sürücülerin kestirme yol olarak kullandığı dere yatağı, Uludağ'daki kar sularının erimesi ile tehlikeye davetiye çıkarıyor. Dün akşam dere üzerinden geçmek isteyen bir iletişim firmasının taşeronluğunu yapan Güner Aydın (45), 34 GG 3873 plakalı minibüsü ile derenin ortasında mahsur kalınca polis ve itfaiyeyi arayarak yardım

istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç sürücüsü ile yanında bulunan Ömer Faruk'u (30) kurtardı. Daha sonra derenin içerisindeki minibüse halat bağlayan ekipler, aracı güçlükle dere kenarına çekti. Derede mahsur kalan Ömer Faruk'un ise dün doğum günü olduğu öğrenildi.

Bir hafta önce bir başka minibüsün aynı derede mahsur kalma görüntülerini televizyonda izlemesine rağmen şansını denediğini belirten sürücü Güner Aydın, "Artık hiç su akmadığını görsem yine de geçmem" dedi.

Her iki kişinin ifadesine başvuran polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber