Karaman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Kutlu Doğum programı

Karaman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Kutlu Doğum programı düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 16:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleşen programa Vali Süleyman Kahraman'ın yanı sıra İl Jandarma Alay Komutanı J.Alb.Selçuk Boz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Baro Başkanı Av. Kerim Gökhan Şancı, Askerlik Şubesi Başkanı Pers. Alb. Rıza Beşer, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, protokol üyeleri, cezaevi çalışanları, hükümlü ve tutuklular katıldı.

Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program sinevizyon gösterisinin izlenmesi ile devam etti. Programda açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç,? Karaman M Tipi Ceza İnfaz Kurumu olarak yaptığımız çalışmalardaki amacımız burada bulunan vatandaşlarımızı topluma kazandırarak ülkemize yararlı birer birey olmalarını sağlamaktır. Umuyorum ki kurumumuz cezaevi değil çözüm evi olacaktır.? dedi.

Vali Kahraman ise böyle programların tutuklu ve hükümlülerin sosyal hayata uyum sağlamasında önemine vurgu yaparak ?Bugün Resûl-i Ekrem Efendimiz'in Kutlu Doğum'u vesilesiyle bir araya geldik. Sizler O'na duyduğunuz hürmet ve muhabbetle O'na dair kitaplar okudunuz ve aynı duygularla bu programı hazırladınız. Bu özveriniz ve samimiyetiniz için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. O'nu tanıdıkça hayat karşısında kendimizi daha da güçlü hissederiz." dedi.

Program ?Seç Yıldızını, Yaşat Adını Herkes O'nu Okuyor ? yarışmasında dereceye girenlere ödüllerin verilmesi ve misafirlere ikramların sunulması ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber