İzmir kayıkları 19 Mayıs için yarışacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerini 1 hafta boyunca gerçekleştirecek.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2012 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı 1 haftaya yayılan etkinliklerle kutlayarak, adeta bir şenliğe dönüştürmeyi hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Kentin tarihi dokusunda önemli bir yeri bulunan İzmir Kayıkları da düzenlenecek kürek yarışlarıyla kutlamalarda yerini alacak. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki birimler arasında yapılacak yarışlar öncesi takımlar yoğun bir şekilde antrenman programı uyguluyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü'nün düzenleyeceği İzmir Kayıkları Yarışması'nın hazırlıkları İnciraltı'nda yapılıyor.

Yarışmaya katılacak takımlar mart ayından bu yana haftada 2 saat kürek eğitimine tabi tutuluyor. Büyük yarış 20 Mayıs 2012 günü yine İnciraltı'nda gerçekleştirilecek. Kutlamalar 1 hafta sürecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber