Mamak'ta park ve bahçeler yaza hazır

Ankara'da Mamak Belediyesi, ilçe genelindeki 250 parkta tamir ve bakım hizmetlerini hızlandırarak park ve bahçeleri yaza hazırladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2012 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ağır ve uzun geçen kışın ardından gelen baharla birlikte Mamak Belediyesi park ve bahçeleri yaza hazır hale getirdi. Mamak Belediyesi, Mamak'ta bulunan yaklaşık 250 parkta çalışma başlattı. Ekipler, yıl içerisinde bozulan kırılan oyun gruplarının, bankların değişimini gerçekleştirdi. Yine parkların içerisinde gerekli görülen alanlarda çimlendirme,

çiçeklendirme ve ağaç budama çalışmaları yapan ekipler, Mamak'ı yeşil bir görünüme kavuşturdu. Bu yıl içerisinde 31 adet yeni park ve 27 parkta revizyon çalışması yapmayı hedefleyen Mamak Belediyesi, ayrıca 13 koşu yoluna sentetik halı döşeyecek.

Mamak'ta yürütülen çalışmaların çok yönlülüğüne dikkat çeken Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ?İlçemiz her yönden Başkent'in yıldızı haline geliyor. Yaptığımız ve yapmayı planladığımız yeşil alan, park ve bahçelerle Mamak'ta kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırıyoruz. Baharın gelmesiyle birlikte bütün ekiplerimiz seferber olarak Mamak'ı yaza hazırlıyor. Yaklaşık 250 parkta yapılan çalışmalarla boş zamanlarında parka giden Mamaklılar bu mekanlarda daha kaliteli daha güzel zaman geçirecek. İnsan odaklı hizmetlerimiz artarak devam ediyor.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber