AK Partili Aydın: Tutuklu vekillerle ilgili öneri metni gelirse değerlendiririz

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, muhalefet partilerinden tutuklu vekillere ilişkin bir öneri metni gelmesi halinde değerlendireceklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2012 19:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Parlamento Muhabirleri Derneği'ni ziyaret etti. Aydın, derneğin kuruluşunun 48. yılı dolayısıyla yaptığı ziyarette basın mensuplarının tutuklu vekillerle ilgili sorularını cevapladı. Aydın, muhalefet partilerinden tutuklu milletvekillerine ilişkin bir öneri metni gelmesi durumunda, bunu partinin yetkili organlarında değerlendireceklerini ifade etti.

Bu sorunu AK Parti'nin gündeme getirmediğini aktaran Aydın, "Bu konunun sorun olması ve sorun halini alması AK Parti'nin eseri değil. Hepimizin hatırladığı gibi bu arkadaşlar tutuklu arkadaşlardı ve ilgili siyasi partiler CHP, BDP ve MHP bu arkadaşları partilerinden aday göstererek milletvekili yaptı. Yani tutuklu iken milletvekili seçildiler. Ancak bizlerin de gönülleri tutuklu olmalarına razı değil. Bu konu çok özenli bir şekilde ele alınması gereken bir konu. Bununla ileride başka sıkıntılar doğabilir mi, doğamaz mı bu gibi şeyleri düşünmek durumundayız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber