ANATIPDER, 'Aile Hekimliği Uygulamaları' projesini tanıttı

Çorum Anadolu Tıbbiyeliler Derneği (ANATIPDER), Ulusal Ajans Leonardo da Vinci Projesi kapsamında 'AB Ülkelerinde Aile Hekimliği Uygulamaları' adlı projesi için bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Nisan 2012 20:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Projeyle ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Opr. Dr. Ethem Zobacı, projelerinden Çorum'da her kesimin haberdar olması için çaba sarf ettiklerini ve ulusal ajans tarafından kabul edildiğini söyledi. Zobacı, proje çerçevesinde 32 kişilik doktor ve sağlık personellerinden oluşacak bir ekiple Belçika ve Hollanda'da aile hekimliği uygulamalarının nasıl olduğunu inceleyeceklerini söyledi.

Ortakları olan Çorum İl Sağlık Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Sağlık Sen Çorum Şubesi ve Çankırı Aile Hekimleri Derneği sağlık personeline aile hekimliği ve proje hakkında bilgilendirme toplantıları düzenlediklerini belirten Zobacı, ''Bu proje ile ilimizde sağlık adına katkı oluşturacağız. AB ülkelerindeki aile hekimliği ve sağlık hizmetleri uygulamalarını bütün ilimizde çalışan sağlık personeline duyuracağız.'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber