Hüseyin Çapkın, güvenlik önlemlerini denetledi

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, 1 Mayıs kutlamalarının gerçekletirildiği Taksim Meydanı'ndaki polis noktalarını denetledi. Çapkın, ?Bütün işçilerimizin 1 Mayıs'ını kutluyorum.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mayıs 2012 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hüseyin Çapkın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün İstanbul'daki kutlama adresi Taksim Meydanı'na gelerek incelemede bulundu. Polis arama noktalarını denetleyen Çapkın, İstanbul genelinde 1 Mayıs ile ilgili 20 bine yaklaşan polisin görev yaptığını söyledi. İşçilerin huzur içinde bayram kutlaması için çalıştıklarını aktaran Çapkın, bu sene Cumhuriyet Anıtı ile ilgili ek tedbirler aldıklarını belirtti. Çapkın, ?Amacımız anıtın üzerine çıkarak herhangi bir kışkırtmaya sebep olacak gösteri, görüntü vermemektir. Ben şimdiden bütün işçilerimizin 1 Mayıs bayramını kutluyorum. Nice 1 Mayıslar diliyoruz.? şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının emniyet müdürlüğüne geldikten sonra 1 Mayıs kutlamalarına Taksim Meydanı'nın açıldığı yönündeki sorusu üzerine Çapkın, kararın tek başına kendisi tarafından verilmediğini söyledi. Çapkın sözlerini şöyle tamamladı: ?Bu sadece tek başıma benim verdiğim bir karar değil. Bir taraftan siyasi bir karar, diğer taraftan arkadaşlarımızın hepsinin ortak fikriyle oluşturulmuş bir karardır. Dolayısıyla doğru bir karar olduğuna inanıyoruz ilk günden beri. İlimizin valisi dahil ortaklaşa bir karardır ilk etapta.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber