Caminin musluklarını çaldılar

Gaziantep'te bir caminin muslukları çalındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Mayıs 2012 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merveşehir Mahallesi'ndeki Ali Mustafa Bayel Hacı Paşaoğlu Camisinin bekçisi, caminin tuvalet ve abdesthanesindeki çok sayıda musluğunun söküldüğünü fark edince durumu cami imamı ve polise bildirdi.

Camiye gelen ve 15 musluğun söküldüğünü tespit eden polis, camideki güvenlik kamerasını inceleyerek zanlının eşkalini tespit etti. Polis ekipleri zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Bu arada güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayında 25 - 30 yaşlarında bir erkeğin abdest alınan bölümdeki muslukları gevşettiği görülüyor.

Dışarı çıkıp etrafı kontrol eden zanlı, daha sonra içeri dönerek kısa sürede muslukları söküp yanındaki çantaya koyarak uzaklaşıyor. Zanlının muslukları sökerken sık sık sağı solu kontrol ettiği fark ediliyor.

-Daha önce de çalındı-

Cami imamı Hasan Işıklar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, camiden böyle bir hırsızlık olayının yaşanmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Hırsızlığın haber verilmesi üzerine camiye gelen polislerin gerekli incelemeyi yaptığını ifade eden Işıklar, "Böyle mekanlardan hırsızlık yapılması gerçekten çok çirkin" dedi.

Yaklaşık 1 yıl önce de böyle bir hırsızlık olayının yaşandığını belirten Işıklar, bunun üzerine camiye güvenlik kamerası yerleştirdiklerini kaydetti.

Işıklar, zanlının bir an önce yakalanmasını temenni etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber