Adana'da, "Anne sevgisi" konulu resim yarışması düzenlendi

Evrensel bir gün olarak tüm dünyada kutlanan "Anneler Günü" nedeniyle Optimum Outlet Adana'da, "Anne sevgisi" konulu resim yarışması düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2012 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

5-10 yaş grubunu kapsayacak yarışmada, küçük yürekler, kendilerinin annelerine, annelerinin de kendilerine duyduğu anlatılmaz sevgiyi çizerek ifade edecekler.

Dünyadaki sevgilerin en yücesidir anne sevgisi. Koşulsuz ve kuralsız olan bu sevginin altında hiçbir menfaat beklentisi yoktur. Bu sevginin dozu, zenginlikle, fakirlikle ya da yaşla ilişkili değildir. Bu sevgiyi ölçecek bir tartı aleti bile icat edilmemiştir. Kelimelerle tarifi mümkün olmayan, anlatılamayan ancak yaşanabilen bu sevgi, Mayıs ayının ikinci pazarı olan 13 Mayıs Anneler Günü'nde bir kez daha hatırlanacak. Kimi evlat bir çiçekle, kimisi pahalı bir hediyeyle, kimisi de sadece ?buse' ile annelerine sevgiyi anlatmaya çalışacaklar. Optimum Outlet Adana'da ise, sevgilerin en yücesi olan "Anne Sevgisi" resimlere konu olacak.

Çocuklar, 5-10 yaş grubunu kapsayan resim yarışmasında, sevgisi kelimelere sığmayan annelerini resimleriyle anlatacaklar. "Anne sevgisi" konulu yarışma, 4-12 Mayıs tarihlerinde saat 13.30-16.00 arasında Optimum Outlet Adana zemin kattaki Çocuk Kulübü'nde gerçekleşecek. Yarışmaya kayıt için danışma hizmetlerinden Optimum Club başvuru formu doldurulması yeterli olacak. Final ise 13 Mayıs günü saat 14.00'de jürinin resim seçimi ile gerçekleşecek.

Çukurova'nın Kültürünü Sanatını Koruma ve Sanatçısını Destekleme Derneği (ÇUSAD) Başkanı Hamide Akata, Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu, Adana Ressamlar Derneği Başkanı Meliha Özgürbüz, Altın Koza AŞ. Genel Müdürü Candan Yaygın ve Optimum Outlet Adana Müdürü Şansın Özerdoğan'dan oluşan jürinin değerlendirmesinde ilk 5'e girecek resimlerin sahiplerine Koçak Gold'dan kolye armağan edilecek.

Yarışmaya katılan tüm resimler ise Optimum Outlet Adana Ses Atölyesi'nde sergilenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber