05/05/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mayıs 2012 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana il kongresine katılacak. Erdoğan, valiliği ziyaretinin ardından toplu açılış törenine iştirak edecek. (14.00-15.30-16.30)

Yeni Ümit ve Hira dergileri tarafından Gaziantep Şehit Kamil Kültür Merkezi'nde düzenlenen ''Sosyal Problemlere Peygamber Yolundan Çözümler'' konulu uluslararası sempozyum bugün başlıyor. Birçok ülkeden akademisyen ve bilim adamının tebliğ sunacağı sempozyuma, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de katılacak. (10.00)

Tunceli'de şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Mehmet Coşkun Kılıç'ın cenazesi, Kocatepe Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Askeri Şehitliği'nde defnedilecek. (17.00)

Tunceli'deki çatışmada şehit olan askerlerden Jandarma Kıdemli Başçavuş Yıldırım Akbulut'un cenazesi İzmir'in Bergama ilçesinde, Er İlhan Verenbel'in cenazesi de Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde toprağa verilecek.

?Uluslararası Hasan El-Benna ve Müslüman Kardeşler Sempozyumu' Ankara'da başlıyor. Sempozyuma Türkiye, Ürdün, Malezya, Suriye, Mısır, Katar, Suudi Arabistan, Filistin ve Fas'tan alimler katılıyor. Kocatepe Kültür (10.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, İstanbul'da ?Bahçelievler Gençlik Meclisi'nin düzenlediği, 'Gelişim Akademisi 3' programına katılacak. (17.30)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'de bir dizi ziyaret gerçekleştirecek. Yıldırım, Tunceli'de şehit olan Kıdemli Astsubay Çavuş Yıldırım Akbulut'un cenaze törenine de katılacak.

Türkiye Kamu Sen, İzmir, Aydın, Denizli, Manisa, Muğla, Uşak, Kütahya, Afyon, Balıkesir'deki üyelerinin katılımı ile ?Hakkımızı İstiyoruz' mitingi düzenlenecek. (11.30)

DİSK'in avukatı Rasim Öz: Kanlı 1 Mayıs'ın ardında devlet içindeki devlet çetesi var (Özel)

Taraf gazetesi yazarı Halil Berktay'ın 1 Mayıs 1977'de yaşanan olaylarla ilgili, ?Ateş açıldığı palavra. Birbiriyle çatışan solcular kendi rezaletinden mağduriyet yarattı? şeklindeki sözleri, Taksim'de o gün yaşanan trajik olayları tekrar gündeme getirdi. Uzun yıllar Kanlı 1 Mayıs'ın mahkeme sürecini takip eden DİSK avukatı Rasim Öz, Berktay'ın olayları çarpıttığını söyledi.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) tarafından İzmir'de 'Özgürlük ve Adalet İçin' mitingi düzenlenecek. (11.30)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, partisinin Kilis il kongresine katılacak. (13.30)

İmam Hatipliler ve Mezunlar Derneği (İMHAD), Peygamberi İklimde Duygu Seli konulu "Kutlu Doğum Programı - İmam Hatipliler Şöleni" düzenleyecek. (17.00)

Bursa'da Yıldırım Müftülüğü ve Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Emirsultan ve Erguvan Sempozyumu düzenlenecek. (09.00)

Özel Nilüfer Eğitim Kurumları tarafından 'Beslenme ve İsraf' konulu Enstalasyor Sergisi Carrefour Alışveriş Merkezi'nde yapılacak. (13.00)

SPOR

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe futbol takımı bu ile gidecek.

Spor Toto Kupası'nda bugün, Kayseri-MP Antalyaspor ve Gençlerbirliği-Gaziantepspor karşılaşacak. (15.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber