Şehitler memleketlerine uğurlandı

TUNCELİ merkeze bağlı Alacık Köyü`nün Zel Dağı eteklerinde konuşlu askeri birliğe, yoğun sis ve yağmurlu havada PKK`lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olan, 1 astsubay ile 2 er Elazığ'da düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Mayıs 2012 11:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tunceli'den Helikopter ile dün Elazığ'a getirilen şehit askerlerin Fırat üniversitesi hastanesinde yapılan otopsilerinin ardından sabah saat 10.00 'da 8. Kolordu komutanlığında bir tören düzenlendi.

Törene Elazığ Valisi Muammer Erol, Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, Tunceli Jandarma Bölge komutanı Tümgeneral Harun Ocaklı, askeri ve sivil erkan katıldı. Şehit 3 askerin öz geçmişinin okunması ve dua edilmesinden sonra şehitler ambulansla Elazığ hava alanına götürülerek oradan uçak ile memleketlerine gönderildiler.

Evli ve 1 çocuk babası olan şehit jandarma Kıdemli Başçavuş Yıldırım Akbulut'un cenazesi Ankara'ya, şehit Jandarma komando Onbaşı Mehmet Coşkun Kılıç'ın cenazesi İzmir'e ve Jandarma komando er İlhan Zerender'in cenazesi ise Hakkari'ye gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber