Haberimiz Üzerine MEB Soruşturma Başlattı

Pazartesi günü yayımladığımız "MEB'in Hizmet Puanlarının Dikkate Alınmadığından Haberi Var mı?" başlıklı haberde, Osmaniye'de, hizmet puanı dikkate alınmadan yer değiştirmelerin yapıldığını belirtmiş ve Milli Eğitim Bakanlığının bu olaydan haberdar olup olmadığını sorgulamıştık. Haberimizin ardından bizimle irtibata geçen Bakanlık yetkilileri, gerekli kontrolleri yaptıktan sonra Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğüne müfettiş göndererek soruşturma başlatılmasına karar vermiştir. Devamı için başlığa tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Haziran 2005 00:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

06/06/2005 tarihinde yayımladığımız haber üzerine sitemize özellikle de Osmaniye'den benzer şikayetler intikal etmeye başlamıştır. Bu şikayeteler Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğünün beş yıla yakındır oturtulmaya çalışılan hizmet puanını göz ardı ettiğini ve hala eski alışkanlıklarla atama yapmaya çalıştıklarını göstermektedir.

Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğü bu ilk olmayan vakasında bakalım neler olacak? Konuyu inceleyecek olan müfettiş arkadaşlarımızın adil bir sonuca ulaşacağına inanıyoruz...

Saygılarımızla

Memurlar.net

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber