Aracıyla çarptığı yayayı ölüme terk etti

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, bir sürücü, seyyar arabasıyla boyoz satarak evine ekmek götürmeye çalışan 47 yaşındaki İhsan Altoğ'a çarparak kaçtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 08:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ağır şekilde yaralanan 3 çocuk babası Altoğ, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polis, kaza mahallinde düşen ön plakadan yola çıkarak Altoğ'un ölümüne sebep olan önü hasarlı otomobili bir sokakta park edilmiş halde buldu. Polis, aracın sahibini bulmak için çalışma başlattı.

Kaza, saat 00.45 sıralarında, Yeşillik Caddesi Orcaner Kavşağı'nda meydana geldi. Seyyar arabasıyla geceleri boyoz, çekirdek, çay ve kahve satarak evini geçindirmeye çalışan 3 çocuk babası İhsan Altoğ, fırından boyoz alarak işe çıktı. Seyyar boyoz arabasıyla Orcaner İş Merkezi'nin önüne gitmek için Konak yönünden Karabağlar istikametine giden İhsan Altoğ'a, arkasından gelen ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 06 RA 171 plakalı otomobil hızla çarptı. Çarpanın etkisiyle İhsan Altoğ, yaklaşık 30 metre, boyoz arabası ise 50 metre ileriye fırladı. Arabadaki boyoz, yumurta ve çekirdekler etrafa dağıldı. Kazayı gören vatandaşlar, polis ve 112 sağlık ekiplerine haber vererek yardım istedi. Ağır şekilde yaralanarak kanlar içinde kalan Altoğ, sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından Altoğ'un cezanezi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

POLİS, DÜŞEN PLAKADAN YOLA ÇIKARAK ARACI BULDU

Kaza sonrası boyozcu Altoğ'a çarpan sürücü, arkasına bile bakmadan hızla kaçtı. Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği yerde yaptığı incelemede Altoğ'a çarpıp kaçan otomobile ait olduğu tahmin edilen bir plaka buldu. Kazayı gören vatandaşların verdiği bilgiler sonucu çarpıp kaçan aracın bir Ford Taunus olduğu belirlendi. Olay yerine düşen plakanın da aynı marka ve modele ait olduğu tespit edildi. Yapılan çalışmanın ardından kazaya karışan ve çarpmanın etkisiyle önünde hasar oluşan araç, Eskiizmir semti 4623 sokak üzerinde park halinde bulundu. Aracın ruhsatının bir bayan üzerine kayıtlı olduğu belirlendi. Polis, kaçan sürücüyü bulmak için soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber