Pınarbaşı Belediye çalışanlarında toplu sözleşme sevinci

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Kayseri'nin Pınarbaşı Belediyesi arasında, bir süredir yürütülen toplu sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 14:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pınarbaşı Belediyesi'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, ?Başkanımıza, bu imzaladığımız toplu iş sözleşmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanlığa geldiği günden itibaren işçi arkadaşlarımızın maaşlarını ve ikramiyelerini zamanında verdi. İçeride de hiçbir alacağımız bulunmamaktadır. Hatta bazı arkadaşlarımızın belediyeye borcu bile var. Onlara bir ağabey gibi davrandı. Bu sene başkanımız yoğun bir çalışmaya imza atarak Pınarbaşı'nın alt yapısını değiştirecek, Allah yardımcısı olsun.? dedi.

Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş da konuşmasında, işçilerini bir kardeşi olarak bildiklerini ve onları hiçbir zaman mağdur etmeyeceklerini ifade etti. Ataş, şöyle dedi: ?İşçi arkadaşlarımızın çalışmalarından ve verdikleri hizmetlerden memnun olduğumuz için vereceğimiz zammın en iyisini verdik. Bizim gönlümüzden geçen daha iyi bir zamdı. Belediyemizin imkânları nispetinde vereceğimiz zammın en iyisini verdik. Gelecek senelerde yapacağımız anlaşmalarımızda, imkanlarımız düzelirse daha iyi zammı, hatta Türkiye'nin en üstünde zammı arkadaşlarımıza veririz. Sözleşmemiz arkadaşlarımıza ve belediyemize hayırlı olur inşallah.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber