Engelliler için sokak şenliği

Çukurova Belediyesi Başkanı Yıldıray Arıkan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenecek sokak şenliğine tüm Adanalıları davet etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 14:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

15 Mayıs günü Kenan Evren Bulvarı'ndaki Toros Kapalı Semt Pazarı'nda yapılacak şenlikte dans ve folklor gösterileri ile müzik dinletisi ve çeşitli yarışmalar olacak. Engelliler Haftası'nın dünyada çeşitli etkinliklerle kutlandığını hatırlatan Çukurova Belediye Başkanı Arıkan, 15 Mayıs Salı günü engelliler için sokak şenliği düzenleneceğini belirtti. Toros Kapalı Semt Pazarı'nda yapılacak olan şenlikte müzik dinletisi, çeşitli yarışmalar, dans ve folklor gösterileri düzenleneceğini ifade eden Başkan Arıkan, tüm Adanalıların şenliğe katılabileceğini söyledi.

Engellilik, yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren, özel eğitimden rehabilitasyona, istihdamdan sosyal hizmetlere kadar bütün bir anlayışla ele alınması gereken toplumsal bir sorun olduğunu söyleyen Başkan Arıkan, ?Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatlarını kolaylaştıracak, geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacak tüm koşul ve imkânların oluşturulması öncelikli görevlerimizdir.? dedi. Başkan Arıkan, engelliler için çeşitli projeler hazırladıklarını ve yakın zamanda bu projeleri de hayata geçireceklerini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber