Vergi ödülleri sahiplerini buldu

Bergama Ticaret Odası tarafından, 2011 yılı vergilendirme dönemine ait ödül töreni Tonoz'da düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 14:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Gürhan Acar'ın katıldığı törende Bergama Kaymakamı Ahmet Ertan Yücel, Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Duran, Vergi Dairesi Müdürü Bünyamin Altın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Duman, Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Osman Özgüven ve Mal Müdürü Ali Karapınar, Kınık Vergi Dairesi Müdürü Zahrettin Kahraman, Kınık İlçe Emniyet Müdürü Hakan Ülkü, Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, AK Parti Bergama İlçe Başkanı Raşit Ürper, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Kızıltaş, Terziler Odası Başkanı Yusuf Kurtuldu, Marangozlar Odası Başkanı Hasan Çoban, Berberler Odası Başkanı Vedat Yiğit, Esnaf Kefalet Odası Başkanı Süleyman Başsan, Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve meclis üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Bergama Ticaret Odası Başkanı Melih Kahraman, yaptığı konuşmada, ?Bakırçay bölgesi, gelişime çok açık. Çok sayıda ticari faaliyeti bünyesinde bulundurmaktadır. Biz burada bölgemizin gelişimi için önem taşıyan firmalarımızı biraraya topladık. Amacımız, ödül alabilmek için heyecan oluşturabilmek, bir dahaki seneye listede isimlerinin yer alabilmesi için firmaların daha çok gayret göstermesi ve tatlı bir rekabet oluşturarak gelişimi hızlandırmak, buna bağlı olarak da ticari faaliyetlere motivasyon unsurunu ekleyerek daha güzel işler ortaya çıkarmaktır.? dedi. Kaymakam Yücel ise ödül töreninde beraber olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu, böyle törenlerin işadamlarının motive olmasına ve daha çok vergi vermesine sebep olabileceğini söyledi. Törende Bergama, Dikili ve Kınık ilçelerinde Kurumlar Vergisi, Gelir Vergisi, ihracat ve istihdam olmak üzere dört dalda ödül verildi.

ÖDÜL ALAN FİRMALAR

Bergama

Kurumlar Vergisi: Batısan Asfalt, Bakırçay Murat Petrol, Bergama Pamuk İpliği Dokuma San., Özaltaylar, Dikili Liman İşletmeleri, Karhanlar Tarım Ürünleri.

Gelir Vergisi: Gamze Kor, Süheyla Yelda Meteoğlu, Vecihi Başar, İhsan Özıssı, Mahmut Başar, Salim Şafak Özerinç.

İhracat: DLC Madencilik, Şengül Kardeşler Granit, Bertaş Madencilik.

İstihdam: Koza Altın İşletmeleri

Dikili

Kurumlar Vergisi: Efeoğlu Taç Dayanıklı Tüketim Malları, Ermerdan Turizm, Sido İnşaat Mimarlık, Özernişler Turizm, Dikili Ata İnşaat, Perga Bazalt Madencilik.

Gelir Vergisi: Zafer Kara, Serdar Ayvat, İbrahim Uzunkaya, Evren Özgüven, Müslüm Arı, Turgay Aktaş.

İhracat: Taşimpeks Granit, Veham Kardeşler Turizm, Anatolya Madencilik.

İstihdam: Koza Altın İşletmeleri, Erdenler Hazır Beton.

Kınık

Kurumlar Vergisi: Sultan Gıda San., Yaşaroğlu Otomotiv, Öznefis Tarım Gıda, Bahçıvanoğlu Tarım Ürünleri, Kor-Han Un, Girşenler Petrol.

Gelir Vergisi: Emine Sürel Pulcu, Hüseyin Cavit Toka, Nevzat Aksu, Seycan Önder, Fehmi Bilmez.

İhracat: Bahçıvanoğlu Tarım, Manyas Tarım Ürünleri, Öznefis Tarım.

İstihdam: Sultan Gıda Sanayi, Diperlit Filtre, Nevzat Aksu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber