Otomobil, kahvaltı yapanların arasına daldı

Gaziantep'te direksiyon hakimiyeti kaybolan otomobil, refüjde kahvaltı yapan bayanların arasına daldı. Kazada bir kişi ölürken bir kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 14:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre olay, D400 Karayolu (İpek Yolu) üzeri, Zeugma Mozaik Müzesi önünde meydana geldi. İddiaya göre refüjde yabani ot kesen kadınlar, kahvaltı yapmak için burada oturdu. Bu sırada Turgut Özal Köprülü kavşağı istikametinden Mezarlık kavşağı istikametine gitmekte olan F.Ç. yönetimindeki 27 LL 887 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyeti kayboldu. İddiaya göre F.Ç., direksiyon hakimiyeti kaybolduktan sonra refüje çıkarak burada kahvaltı yapan kadınların arasına daldı. Kadınlara çarpan otomobil demir korkuluklara çarparak durabildi.

Kazada yaralanan A.D. olay yerine gelen ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak A.D.'nin yanında bulunan arkadaşı Fatma D. olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ekipleri ikinci bir kazanın yaşanmaması için İpek Yolu üzerinde güvenlik tedbirleri aldı.

Cenaze, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Gaziantep Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Kazadan sonra paniğe kapılan otomobil sürücüsü F.Ç.'nin Karşıyaka Polis Merkezi'ne teslim olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber