Karayolu çalışmaları haziran ayında tamamlanıyor

Gazipaşa AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit, Kahyalar ile Ekmel kavşağı arasındaki yol yapım çalışmalarının Haziran ayı sonunda tamamlanacağını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2012 11:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Milli Egemenlik Bulvarı'ndaki çalışmaların her iki şeritte bitirileceğini söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit, Mayıs ayı sonuna kadar Yeşilöz-Gazipaşa arasındaki Alanya yolunun da açılacağını söyledi. Akşit, "Alanya yolunun Yeşilöz bölgesinde bazı kamulaştırma sorunları vardı. Kamulaştırma yapıldı ancak vatandaş evinden çıkmak istemediğini belirtmiş. İkna edilip vatandaş evinden çıkartıldı. Yolu yapan firma yetkilileri ile görüştüm. Bu ay sonuna kadar yol tamamen hizmete girecek. Ayrıca Zeytinada-Yakacık arasındaki 16 kilometrelik yol yapımı da başlayacak. Projesi hazırlanıyor. Projenin bitmesinden sonra ihale edilecek. Eylül-Ekim ayı gibi burası da tamamlanacak. Milli Egemenlik bulvarına da birkaç üst geçit yapılması söz konusu" dedi.

Gökçeler Barajı'ndaki çalışmalar hakkında da bilgi veren Akşit, "Gökçeler Barajı'nın derivasyon tünelinin betonlama çalışması tamamlandı. Sulama kanallarının da projesi yapıldı. Proje tamamlanınca ihale yapılacak ve borular döşenecek. Önümüzdeki günlerde vekillerimizi ilçeye davet ederek baraja bir gezi düzenleyeceğiz. Barajla ilgili gelişmeleri de kamuoyuna duyuracağız" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber