Kaçak akaryakıt operasyonunda 17 kişi tutuklandı

Nevşehir merkez olmak üzere 8 ilde yapılan kaçak akaryakıt operasyonunda gözaltına alınan 32 kişiden 17'si tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza ve Tutukevi'ne gönderildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2012 19:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince Nevşehir ve Aksaray illerinde kurdukları tesislerde kaçak olarak ürettikleri akaryakıtı kendilerine ait istasyonlarla Aksaray, Nevşehir ve diğer çevre illerdeki bazı istasyonlarda piyasaya sunduğu belirlenen örgüte yönelik operasyon düzenlendi.

Nevşehir merkezli olarak Mardin, Aksaray, Gaziantep, Şırnak, Mersin, Adana, İstanbul ve Konya illerinde gerçekleştirilen operasyonda, suç örgütüne mensup 32 şüpheli yakalandı. Zanlıların işyerlerinde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilerek 650 bin litre kaçak akaryakıta el konuldu. Operasyon düzenlenen 5 ayrı istasyonda gizli tank tespit edilirken, 24 akaryakıt tankerine de el konuldu. Ayrıca operasyon sırasında şüphelilerin ikametlerinde ve iş yerlerinde bulunan yaklaşık 150 bin liraya da el konuldu.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 32 şüpheliden 17 kişisi tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza ve Tutukevi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber