Trafik Şube Müdürü'nün oğlu belediyeden atılınca araçlara ceza yağdı

Haber Giriş : 10 Haziran 2005 08:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediyede çalışan oğlu işten çıkarılan Isparta Trafik Şube Müdürü'nün, belediye başkanının, ailesinin ve belediye görevlilerinin araçlarına ceza yağdırdığı ileri sürüldü.

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, belediye bünyesindeki şirkette işe aldığı Trafik Şube Müdürünün oğlunu işten çıkarınca kendisinin, eşinin ve belediye yetkililerinin otomobillerine ceza yağdı. Belediye Başkanı Balaman, Trafik Şube Müdürü Efendi Kılıç'ın oğlu Hakan Kılıç'ı belediye bünyesindeki bir şirkette işe aldı. Ancak 5 Mart 2005'te işten çıkardı. Balaman'ın iddiasına göre, oğlunun işten çıkarılmasını hazmedemeyen Trafik Şube Müdürü Efendi Kılıç, kendisi ve eşiyle bazı belediye yetkililerinin otomobillerine ceza yağdırmaya başladı. Başkan'ın makam aracına iki kez aşırı hızla radara yakalandığı, ardından kırmızı ışık ihlali yaptığı, özel otomobiline yine aşırı hızdan, eşinin otomobiline de hatalı park gerekçesiyle ceza kesildi. Başkan yardımcısı ve temizlik işleri koordinatörünün araçları da cezalardan payını aldı.

İDDİALARI YALANLADI
Balaman, "Hiçbirimizin kuralları ihlal etme hakkı yok. Yanlış yaptıysak cezasını çekeriz ama trafik polisleri çok sert davrandılar" dedi. Trafik Şube Müdürü Efendi Kılıç ise iddiaları yalanladı.

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber