Formalı hırsız, market kasasından 580 TL çaldı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bu sabah saatlerinde bir markete gelen ve üzerinde Galatasaray forması bulunan kişi, kasadaki 580 TL'yi alarak kayıplara karıştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mayıs 2012 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bağlum Caddesi 138/A numarada bulunan Dursun Akkuş'a ait markete, saat 10.30 sıralarında üzerinde Galatasaray forması bulunan bir şahıs geldi. Gazete alan şahıs, market sahibine verdiği 50 TL'nin üzerini alarak marketten uzaklaştı. Yaklaşık yarım saat sonra tekrar markete gelen kişi, bu kez tuz, kola, meyve suyu aldıktan sonra, market sahibinden piknik için mangal ve mangal kömürü istedi. Dursun Akkuş, şahsın istediklerini vermek için marketten çıktı. İçerideki şahıs, bu sırada dükkandan çıkıp koşarak hızla uzaklaştı. Şahsın verdiği siparişleri almadığını gören Dursun Akkuş, soyulduğunu anlayarak polise haber verdi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası bulunmayan markette inceleme yaptı, çevre iş yerlerinin güvenlik kameralarını kontrol etti. Marketin karşısındaki bir iş yerina ait güvenlik kamerasının, şahsı görüntülediği tespit edildi. Verilen bilgiler ve güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan polis ekipleri, kasadan 580 TL alıp kayıplara karışan şahsı aramaya başladı.

Market sahibi Dursun Akkuş, üzerinde Galatasaray forması bulunan şahsın, kendisinden alışveriş yaparken şüphelenmediğini; ancak mangal ve mangal kömürü istediği sırada kendisini çok oyaladığını anlattı. Akkuş, paranın yazar kasadan değil, diğer çekmeceli kasadan çaldığını, paraların bir kısmını üzerine aldığı için çalınan para miktarının fazla olmadığını anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber