115 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi

Düzce'de KOM Şube ekipleri yaptıkları operasyonla LPG tankeri içerisine zulalanmış 115 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2012 08:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzce'de KOM Şube ekipleri yaptıkları operasyonla LPG tankeri içerisine zulalanmış 115 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Sigara kaçakçıları akıl olmaz yöntemler deniyorlar. Edinilen bilgilere göre Düzce il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri daha önce hurda yığınları arasında, zeytin tenekeleri içinde, otobüste, kargo şirketinde çok sayıda sigara ele geçirmişti. Bu kez bu kadarı da pes dedirtecek cinstendi. Polis ekipleri D-100 Karayolu Kaynaşlı ilçesi mevkiinde Y.A. idaresindeki LPG tankerini durdurdu. Durdurulan tanker arama yapılmak üzere emniyet müdürlüğünün bahçesine getirildi. Tankerin içersinde yapılan düzenek polise bile pes dedirtti. Kaçakçılar tankerin içersine koydukları 12 kiloluk tüpü tankerin çıkış vanasına hortum ile bağlayarak dışarıdan vana açıldığında gaz geliyor ve tankerin içerisinde gaz olduğu sanılıyor. Polisler son yaptığı operasyonla 150 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirmiş oldu. Tanker sürücüsü Y.A.'da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber