Aydın'ın Bağarası beldesi, ilçe taleplerini Ankara'ya taşıdı

Söke ilçesinde bağlı Bağarası beldesinin, Aydın'ın büyükşehir olması kapsamında ilçe yapılması talebi Ankara'ya taşındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2012 21:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akif Pala, Hüseyin Kabakçı, Hasan Hüseyin Akpınar, Ahmet Yanık ve Adil Akın'dan oluşan AK Parti heyeti, AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Aydın milletvekilleri Ali Gültekin Kılınç, Semiha Öyüş ve Mehmet Erdem'e birer dosya sundu.

Ankara ziyaretinden umutlu döndüklerini belirten AK Parti Bağarası Belde Başkanı Hüseyin Kabakçı, ?Şu anda merkez ilçe oluşturulması dışında bir hazırlığın olmadığını biliyoruz. Bağarası ile birlikte diğer potansiyel ilçe adayı beldelerin de taleplerinin dikkate alınacağını düşünüyorum. Eğer beldelerden ilçe yapılacak varsa öncelikli yerlerden birisinin Bağarası olmasını istiyoruz. Bağarası'nın, 18 köyü bulunması ve Söke'ye 20 km. mesafede olması itibariyle ilçe olmayı hakettiğini düşünüyoruz. Ankara'da yetkililere teslim ettiğimiz dosyamızın takipçisi olacağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber