Son mesajı 'beni öldürme'

Devrek ilçesinde teneffüste silahla vurulan 14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi kız öldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Mayıs 2012 10:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devrek'te pompalı tüfekle öldürülen K.D.'nin cesedi, Devrek Devlet Hastanesi morgunda yapılan incelemenin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. K.D.'nin babası S.D. de Emniyete gelerek, polise ifade verdi. S.D., ifadesinin ardından gazetecilere açıklama yapmadan emniyetten ayrıldı.

Öte yandan öldürülen K.D.'nin, sosyal paylaşım sitesi facebookta, 'Bak şimdi sevgili olacağız, sen de bana aşık olacaksın tamam mı' ve 'Hani ne yaparlarsa yapsınlar hep çok sevdiğin insanlar var ya, onların seni en çok üzenler olması ne garip' yazması dikkat çekti. K.D.'nin Facebook sayfasında ayrıca, 'Geride kalan tek şey yüreğim. Sahip bile çıkamıyorum artık ona. Baksana almış başını gitmiş sana' ve 'Ben hiç umudumu kesmedim hayattan. Bugün böyle dertli olsam bile, yarın ne haldeyim...Bilirim hepsi Allah'tan' ifadelerini paylaştığı görüldü.

ZANLI YAKALANDI

Devrek'te ilköğretim öğrencisi K.D.'nin av tüfeği ile öldürüp kaçan 51 yaşındaki M.A., ilçe merkezinde polis tarafından yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen M.A., poliste susma hakkını kullanarak ifade vermedi.Arkadaşları, K.D.'nin tenefüste telefonla konuştuktan sonra, "M.A. amca beni çağırıyor" diyerek bir kız arkadaşıyla dışarıya çıktığını, sonra da silah sesi duyduklarını söyledi.İnşaatlarda işçi olarak çalışan ve evli olan M.A.'nın, bir süredir K.D. ile görüştüğü ve aralarında arkadaşlık olduğu ileri sürüldü. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

SON MESAJI: BENİ ÖLDÜRME

Genç kızın kendisini vuran şahsa cep telefonundan "Beni öldürme" diye mesaj attığı iddia.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber