Başbakanlık'ta futbol turnuvası...

Haber Giriş : 13 Haziran 2005 10:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Futbolda ligler, milli maçlar derken heyecan sona erdi ama Başbakanlık'ta futbol aşkı depreşti. Başbakanlık'ta düzenlenen futbol turnuvasına her birimden bir takım katılınca ortaya çekişmeli ve zevkli maçlar çıkmaya başladı.

Mevzuatı Geliştirme ve Yaygınlaştırma Genel Müdürlüğü takımı, adı uzun olmasına rağmen taraftarlarınca "Mevzuat, mevzuat" diye desteklenirken, Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü de "Arşiv buraya, arşiv buraya" diye destekleniyor.

13 takımın katılımıyla başlayan turnuvada da ilginç sonuçlar alınmıyor değil. Atletik, sportif ve kondisyonlu duruşları her hallerinden belli olan Koruma Müdürlüğü, ilk iki maçında 24 gol atıp 6 puan alınca herkesin favorisi durumuna gelmişti. Ancak karşılarına İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı çıktığında roller değişti. Koruma Müdürlüğü maçı 4-2 kaybedince, yenilgi Başbakan Erdoğan ile ABD'ye giden korumaların eksikliğine bağlandı. Ama yapılan yorumlar arasında Başbakanlık mali işleriyle uğraşan takımın kazanması üzerine "Paranın gücü polisleri yıktı" yorumlarına da neden oldu.

Teftiş Kurulu Başkanlığı, Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü, İdareyi Geliştirme Başkanlığı, Bilgi İşlem Başkanlığı, Personel Prensipler Genel Müdürlüğü, Savunma Sekreterliği, Basımevi Döner Sermaye, Mevzuatı Geliştirme ve Yaygınlaştırma Genel Müdürlüğü, Koruma Müdürlüğü, Kanunlar ve Kararlar Genel Müdürlüğü, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı, Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü, Güvenlik İşleri Başkanlığı arasında geçen kıyasıya maçların sonunda şampiyon ay sonunda belli olacak.

Yenişafak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber