Kocabel'de bir günde üçüncü kaza: 3 yaralı

Muğla'nın Ortaca ilçesi sınırları içinde bulunan Kocabel Mevkiinde bir günde 3 kaza birden meydana geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yağış nedeniyle meydana gelen ve 4 kişinin yaralandığı kazaların ardından meydana gelen üçüncü kazada da 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Ortaca'dan Köyceğiz istikametine gitmek isteyen Mehmet Şükrü Akşit (56) yönetimindeki 48 RD 117 plakalı araç, Kocabel Mevkiinde rampayı çıkarken yağmur nedeni ile yolun kaygan olmasından virajı alamayarak yaklaşık 100 metrelik uçuruma uçtu. Araçta yolcu olarak bulunan Ekrem Gürhan (54) uçuruma yuvarlanan araçtan çıktıktan sonra yukarı tırmanarak cep telefonu ile 112 Acil Servisine haber verdi. Kaza yerine gelen Ortaca 112 Acil Ambulans Sağlık ekipleri olay yerine geldiklerinde kazada birden fazla yaralı olduğunu görüp, olay yerine ikinci bir ambulans istedi. Aynı dakikalarda Ortaca Trafik ve Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler olay yerine gelerek yolda önlem aldı. 100 metre derinlikte bulunan yaralıların kurtarılması için Ortaca Belediye itfaiyesinden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye elemanları ile sağlık ve polislerin ortaklaşa çalışmaları sonunda dereye ip atılarak araçta ağır yaralı olan İbrahim Yaman (54) ilk müdahalesi yapılıp, aşağıya atılan ip yardımı ile uzun süren uğraş sonunda uçurumdan çıkarıldı.

Ambulans ile Özel Yücelen Hastanesi Acil Servisi'nde yapılan ilk müdahale sonunda Muğla Üniversite Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Kendi imkanı ile dereden yukarıya çıkan yaralı Ekrem Gürhan ise Ambulans ile Köyceğiz Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalesi sonunda Muğla Üniversite Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

1 GÜNDE ÜÇÜNCÜ KAZA

Kocabel mevkisinde dün sabah meydana gelen ilk trafik kazasında 40 metrelik uçuruma yuvarlanan bayan sürücü yaralanmıştı. Akşam saatlerinde havanın yağışlı olması nedeniyle meydana gelen zincirleme ikinci kaza da ise 2'si ağır olmak üzere 3 kişi yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber