Zabıta müdürünün okuma azmi

Adana'nın Kozan ilçesinde Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksek Okulundan mezun olan Kozan Belediyesi Zabıta Müdürü Mutlu Dağlı ?Okumanın yaşı yokmuş? dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Mayıs 2012 10:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meslek hayatına 1983 yılında Kozan Belediyesinde başlayan ve 18 yıldır Kozan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevinde bulunduğunu kaydeden Dağlı, Kozan Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümünden başarıyla mezun oldu. Okumanın yaşının olmadığını belirten Kozan Belediyesi Zabıta müdürü Mutlu Dağlı; ?Okumayan insanlara örnek olmak için okudum ve başardım. İki yıldır şunu daha iyi anladım ki okumanın yaşı yoktur. Gördüm ki okumanın çok güzel bir şey olduğunu daha iyi anladım. Mezun olduğum Ticaret Lisesinden üniversiteye girme hakkım olmasına rağmen bunu kullanmayıp, sınavlara girerek Kozan Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümünü kazandım. Bugün de mezun oldum. Çok mutluyum. Allah Herekse böyle bir mutluluğu nasip etsin? dedi.

Okul Müdürü Doç Dr. Faruk Toklu da ?Mutlu Dağlı okulun en başarılı en azimli öğrencisi olarak kayıtlara girdi. Bu yaşta gelip okulunu başarı ile bitirdi.Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber